Najnovšie recenzie zo sekcie Inhalátory
Inhalátor splnil moje očakávania. Slúži výborné.
Zatiaľ som po dvojnásobnom odskúšaní spokojný, všetko funguje, ako má.
výhoda
- spokojnosť
Praktická pomoc pre deti aj dospelých
- Lahka obsluha,inhalacie prijemne a vysoko ucinne
Skvela vec je ten omron,umožňuje aplikovať aj soľnu inhalaciu.
Tento produkt je super akurát v tomto období,lebo máme 7-mesačné dieťa.Využili sme odsávanie,ale aj inhalovanie.Odsávanie soplíkov oproti vysávaču je s omronom duobaby oveľa šetrnejšie,rýchlejšie a efektívnejšie.Páčilo sa mi aj dvojité inhalovanie(horné aj dolné dých.cesty) Akurát jedna veľká nevýhoda je,že set neobsahuje masku pre dospelých,ktorú som musela doobjednať.Ale inak vrele odporúčam.
Reakcia značky Omron
Dobry den,
dakujeme za vasu pozitivnu recenziu tohoto jedinecneho pristroja a verime, ze vam bude dobre sluzit ako vacsiemu dietatku, rovno ako vam dospelym.
Pre dospelych je v cene pribaleny naustok, ktory je mozne bezne v akomkolvek veku pouzit.
Vsetko prislusenstvo najdete v nasom oficialnom eshope: https://www.celimed.sk...
S úctou, Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné zastúpenie a servisné stredisko OMRON pre Slovensko.
www.omronshop.sk
- Velké množstvo pary,super tichý a skladný,výborný pomer cena -kvalita.
- ušetrí množstvo inhalačnej látky
- jednoduchá obsluha, možnosť prenášania v cestovnom obale
- výborná obsluha
- jednoduchá obsluha
- Maly,skladny, tichy....
- vyborny, funguje skvele
- vela príslušenstva
- kvalitny prístroj
- chod prístorja a mierna hlučnosť mi nevadí a ani ma nezaujíma, hlavne že dieťa inhaluje a nemá z toho strach.
Nase 3ročne dieťa nema žiadnu laringitidu alebo alergiu ale keď ochorie, kašel trva minimalne mesiac, kašle a kašle, ale iba v ležiacej polohe ked to steká. Ak sa v noci rozkašle trva to aj hodinu vkuse. Boli sme z toho na nervy doma. Taky sirupček a onaky, a quix a nasivin, solmucol, mucosolvan, ale nepomaha nič. dieťa hlien vykašle ale nedokaže vypluť takže prehltne a to draždi. či už stekaju sopliky alebo hlieny na prieduškach. O tento prístorj som sa začal zaujimať pretože som bol už zufalý, všetci sme boli niekolko noci nevyspaní. Až mi kolega vravi aby som skusil inhalaciu obycajnej mineralky vincentky cez tento pristroj. no Tak v zufalstve som kupil tento model 60eur a velmi to pomohlo už po prvom inhalovani. Neveril som tomu, že to ma taky učinok. Keby som to nasadil skor urcite by sa dieta skor zotavilo. nočne kašlania prestali na druhy deň. Akože dieťa si odklašle ale nekašle minutu vkuse. Banujem že som to nekupil skôr. Nikto nam nepovedal, že existuje niečo taketo, ani doktorka, trošku som bol na to nahnevaný.Tento stroj by mal mať každy doma a časť penazí by mala preplacať poisťovna.
Reakcia značky Omron
Dobry den,
dakujeme vam za pozitivnu recenziu, sme velmi radi, ze nase produkty vam a vasim detickam takto pomahaju, budeme radi, ak vase skusenosti budete dalej sirit a takto jednoduho a najme bez chemie pomozete tym aj ostatnym rodicom.
Facebook profil najdete na: https://www.facebook.com/omron.sk
S uctou, tim Celimed, s.r.o. - 20 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko.
- Videla som ho u známych a oslovilo ma to
- Šikovný
- Žiadna
- prístroj je veľmi kompaktný
- tichý kompresor
Sme spokojní, ale budeme reklamovať pre chybný plastový výlisok inhalátora nie technická chyba prístroja
- Účinne prečisťuje nosné dutiny, vytvára aerosol s kvapôčkami vhodnej veľkosti, ktoré dobre prenikajú do nosných dutín a pomáhajú uvoľňovaniu soplov.
- Ľahko sa udržiava
- Je dobre prenosný
- Dá sa používať s rôznymi tekutinami, stačí naliať slanú vodu, vincentku, alebo vlažný šalviový odvar
- Tekutina neprecháda vnútrom prístroja, nachádza sa len v rozprašovacej nádobke.
- Je veľmi hlučný, kebyže to viem pred kúpou, tak si ho nekúpim.
Mám krivú nosnú prepážku a potrebujem pravideľne prečisťovať nosné dutiny, lebo inak ich mám neustále zalahnuté. Prístroj sa mi zdá byť lacnou a bezpečnou alternatívou k drahým nosným sprejom vo flaške, v prípade, že potrebujete prečisťovať nos viac krát denne. Zdá sa byť odolný, uvidím pri dlhšom používanú.
- urobit niečo pre svoje zdravie :)
- Kvalitné, robustné telo inhalátora. Vyzerá profesionálne, žiadny "šmejd" . Verím, že nám bude slúžiť veľa rokov.
- Výhodou je možnosť dokúpenia náhradných dielov.
- Extra dlhá hadička k naparovacej hlavici
- stroj vytvára ineď konštantne kvalitnú paru
- všetky potrebné naparovacie hlavice sú v balení
- dobrý pomer kvality a ceny
- Vcelku hlučný, ale to je pochopiteľné vzhľadom na vysoký výkon. Nie je to nič sgrašné, podložili sme si stroj korkovou podložkou a tá pekne tlmí vibrácie. Hlučnosť by som prirovnala k pákovému kávovaru počas prípravy kávy. Ale pre našu rodinu to nie je problém, berieme to ako prirodzenú vlastnosť stroja. Prístroj je naozaj kvalitný
Produkt, ako aj dodávateľa "tlakomeryomron. sk" by som určite odporučila každému známemu.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »