Najnovšie recenzie zo sekcie Inhalátory

Overený zákazník TPD.sk Overený zákazník

Pridané: 13. mája 2017

Zakúpený v TPD.sk

• jednoduché použitie
  • jednoduchá údržba jednotlivých častí
  • trochu hlučnejší

Zakúpený v Inhalator.sk

je perfektni

Pridané: 6. mája 2017

Odporúča produkt
  • Pomáha celej rodine.syn od 2,5 roka chodí do školky,nosí domov kde aké sople, kasle a mladší syn,pol rocny, v prípade kasla alebo zatekajucich hlienov, inhaluje už od 4 mesiacov. Výborná vec aj pri laringitide. Kedysi na inhalator sme chodili do nemocnice, teraz ho máme doma. V klude.utisi akýkoľvek dusivý kašeľ ...tým čoskoro,z večera do rána nastúpi vykasliavanie.super vec,odporúčam

Super vec

Overený zákazník CELIMED – OMRON Overený zákazník

Pridané: 5. mája 2017

Zakúpený v CELIMED – OMRON

Odporúča produkt
  • Spratny (aj na cesty), relativne nehlucny, rozumna cena a vykon, pribalene masky pre dospelych a pre deti
  • Obcas vyskakuje tlakova hadicka
  • Vodnym kamenon sa zanasaju kanaliky generujuce paru (tyka sa Vincentky :-) ) - po omyti treba do sucha vyutierat, aj troska silou.
  • Pribalene masky nesedia uplne presne na tvar - ale za tu cenu sa s tym rata. :-)

Pri vybere pomohli recenzie a naozaj sme dostali to, co sme na zaklade nich ocakavali.
Sme vacsia rodina a tak pouzivame velmi casto.
Relativne nizka hlucnost je vyhodna, kedze deti mozu pocas inhalovania pozerat rozpravky a aj z nich daco pocuju. :-)
Trocha otravuje, ze kanaliky v nadobke na tom malom medzidieliku sa rychlo zanasaju a potom vodna para nie je,ako by mala byt. V tom pripade pomoze servitkou poriadne kanaliky povytierat a pripadne trochu potocit vrchnakom nadobky.
Kazdopadne sme spokojni, pomer cena/vykon super, nelutujeme.

Pridané: 5. mája 2017

• perfektný

odporúčam

Pridané: 28. apríla 2017

(naposledy upravené 28. apríla 2017)

• Super to funguje.
  • Kazda recenzia hovorila ze nie je az tak hlucny. Bal som sa ze ake to bude velmi hlucne. Nebojte sa!!! Vedel som sa bez problemov rozpravat hoci kym blizko mna a aj telku je bez problemov pocut. Tohto sa urcite neobavajte
  • Dospela maska prepusta hore pri nose.Trochu to vadi lebo mi para ide do oka a musim si to drzat ale manzelke to sedi bez problemov

Odporucam ak mate male deti casto soplave alebo ak casto kaslu. Ak to na nich lezie date te im to vecer a rano na 10-15 min a nemusite zostavat doma na OCR ze su deti chore.

Pridané: 28. apríla 2017

Odporúča produkt

produkt som vybrala ako darček svojej sestre, z dôvodu že už to využívame 3. rok a sme spokojný.
Využivame pri bolestiach hlavy, dutín, na uvoľnenie nosa, na zníženie bolesti v hrdle apod.
Vrelo odporúčam.

Flaem Nuova Alpha Neb

Flaem Nuova Alpha Neb

Pridané: 25. apríla 2017

Odporúča produkt
  • ja som velmi spokojná a podla mna nie je az tak moc hlucný

Pridané: 22. apríla 2017

• Spolahlivý
  • Nemam

Spokojný

Pridané: 19. apríla 2017

Odporúča produkt
  • Výkon, nastaviteľnosť mikročastíc, množstvo nástavcov, tri vzduchové filtre navyše v balení, dostatočná dĺžka hadičky od prístroja k nebulizéru, ľahký a dá sa kompaktne zbaliť do zazipsovacieho vrecúška.
  • zatiaľ nemáme žiadne negatívum

Výrobok odporúčam, kupovali sme navyše v zľave, takže som dvojnásobne spokojná, pretože je to vysoká kvalita za perfektnú cenu :) Určite odporúčam, najmä ak dieťa (ako moja malá) neznáša spreje do nosa na soplíky, inhalátor ich uvoľní, nástavec - maska - je perfektná na horné dýchacie cesty a ihneď uvoľňuje aj nastekané hlieny na prieduškách, hneď po inhalácii sme vykašliavali uvoľňené hlieny ja i malá, takže super!
Možnosť inhalácie Vincentky aj liečiva.

Overený zákazník TlakomeryOMRON.sk Steven

Pridané: 19. apríla 2017

• malý
  • kompaktný
  • jednoduchý na použitie
  • veľa príslušenstva
  • hlučný kompresor, nedá sa pri tom pozerať TV
  • občas vystrelí hadička z prístroja

zatiaľ ho máme krátko, dúfam že pomáha

Dobrý den.
Za komplikacie s hadickou sa ospravedlnujeme, vyriesite to vsak jednoducho - precistite koniec hadicky, aj konektor mydlovou vodou, riadne oplachnite a osuste oba konce spojov a spojenie bude pevne.
Na inom technickom rieseni uz vyrobca pracuje.
S uctou,
Tím Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné oficiálne zastúpenie a servisné stredisko OMRON pre Slovensko.

Pridané: 12. apríla 2017

Odporúča produkt

Zakupeny kvoli detom 1r. a 4r., inhalator je hlucny ale im to nevadi, inhalujeme vsetci. Spolojnost pomeru cena a vykon.

Overený zákazník TPD.sk Overený zákazník

Pridané: 10. apríla 2017

Zakúpený v TPD.sk

Neodporúča produkt
  • hlučný

Pridané: 6. apríla 2017

• malé, skladné
  • kúpili sme, lebo syn má respiračné problémy. V nemocnici sme inhalovali a tam inhalator (tiež zn. omron) robil oveľa viac "pary". Synovi som držala náustok pred nosíkom a inhalovali sme obaja:) Tak som čakala niečo podobné. No tej pary nám ide akosi veľmi málo. Neviem, či je to tak normálne. Musím ešte pozisťovať. Tak možno je to len môj osobný dojem, no čakala som vyšší "účinok"

Dobry den,
aerosolu z tohoto inhalatora nedostanete v takom mnozstve ako z profesionalnych modelov, ktore si vsak mozete objednat aj do domacnosti.
Vasa terapia potom moze trvat aj polovicny cas ako v pripade najnizsich modelov z nasej ponuky a inhalovat z nich mozete aj huste lieciva na baze kyseliny hyaluronovej, ktore vam mozu este ucinnejsie pomoct - poradte sa vsak prosim s vasim pediatrom.
Na inhalovanie urcenych mineralnych vod v domacnosti vam vsak dobre posluzi aj zakladny inhalator OMRON CompAir Basic C803 - avsak aerosol moze byt v niektorych pripadoch aj volnemu oku slabo viditelny.
Viac najdete na www.inhalatory.sk

Pridané: 3. apríla 2017

Odporúča produkt
  • Zlepšenie zdravotného stavu, miernejší priebeh choroby, rýchlejší ústup dráždivého kašľa.
  • Spojovaciu plastovú hadičku treba prehadzovať (raz ten istý koniec zapojiť do prístroja a druhý raz na inhalátor), pretože inak hadičku vyhodí.

Spokojnosť.

Dobrý den.
Na inom technickom rieseni uz vyrobca pracuje.

Pridané: 30. marca 2017

Odporúča produkt
  • Lekárka nám ho odporučila pre časté choroby nášho syna-jeho pomoc bolo hneď pozorovať-do 3 dní po inhalovaní Vincentky sa stratili soplíky-zastavilo sa stekanie hlienu na priedušky-kašeľ už nemá šancu!!!

Pridané: 25. marca 2017

• Super

Pridané: 24. marca 2017

• Cena
  • Kvalita
  • Nie je velmi hlucny
  • treba mechanicky vypnut

Bola by som rada, ak by sa vypinal automaticky sam.Treba sledovat ci je tam pripadne nie je voda-liecivo.Tiez by sa zisiel nejaky casovac, aby som mala prehlad kolko minut trva inhalovanie.

Reakcia značky Omron

Dobry den, vas napad je velmi dobry a bol by uzitocny.
Vyrobca o nom aj uvazoval, avsak riesenie so senzorom hladiny lieciva a prenos signalu z inhalacnej supravy spat do pristroja pre nasledne vypnutie pri nizkej hladine by pristroj neumerne predrazilo v porovnani s uzitocnostou takehoto riesenia.
Inhalator sa neposkodi ani ked bezi naprazdno bez lieciva. Tento model je navyse robustnej piestovej konstrukcie, takze je vhodny na vsetky druhy lieciv a ma dlhu zivotnost.
Casovac je takisto dobry napad na vyvoj dalsich produktov, urcite spomenieme pri komunikacii s vyrobcom na kazdorocnom meetingu.
S uctou, Celimed, s.r.o. - 20 rokov jedine zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko
www.omronshop.sk

Pridané: 23. marca 2017

Odporúča produkt
  • Super pre domáce použitie, funguje na 100 %,možnosť dokupenia nahradnych masiek a aplikacie do nosa... čo je dosť zriedkava ponuka!!!

Doporučujem ho kúpiť všetkým, čo chcú kúpiť nový inhalator za veľmi slušnú cenu + VYNIKAJUCA KOMUNIKACIA firmy a rýchle dodanie

Omron C801 CompAir

Omron C801 CompAir

Overený zákazník ELROMED s.r.o. Overený zákazník

Pridané: 21. marca 2017

Zakúpený v ELROMED s.r.o.

Odporúča produkt
  • Dobrá skladnosť, kvalitný výrobok overenej značky Omron.
  • Neviem porovnať hlučnosť iných inhalátorov, tento je náš prvý, ale zdá sa mi hlučný.

Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25