Najnovšie recenzie zo sekcie Inhalátory
- Asi bude ok ak bude fungovat kompresor
Dnes sme ho kupili v zdravotnickych potrebach . Prvy krat bol zapnuty 5 min s vincentkou. Zapli sme ho po druhykrat a kompresor zacal ist nejako cudne a nerobilo to tu paru.
Tak som zistoval co sa stalo a predstavte si ze nejaka spina z vnutra kompresora sa dostala do trysky. Tak som ju preplachol a vycistil,ale uz to nefungovalo. Tak som sa vratil naspat do obchodu a prisli sme na to ze kompresor nedava uz taky tlak a tam mi vymenili vsetko za nove,tak teraz ho budem pouzivat s tym pocitom ze dokedy vydrzi...
Musim podakovat predavajucemu ze mi ho vymenil za novy a on posle na reklamaciu ten pokazeny.
Inak bol original zabaleny a nebol nikdy pre tym rozbaleny.
Reakcia značky Omron
Dobry den,
je nam luto vasich starosti s jednym z nasich najlepsich produktov.
Najcastejsie znefunkcnuje inhalator zaschnute a skrystalizovane liecivo (z Vincentky) v tryske, alebo inhalacnej suprave inhalatora.
Preto je dolezite po kazdom pouziti inhalacnu supravu dokladne preplachnut teplou vodou, jemnou zubnou kefkou a vytriet jemnou handrickou aby pri uschnuti nebol nikde viditelny biely praskovy povlak.
S uctou, Celimed, s.r.o. - 20 rokov jedine zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko
www.omronshop.sk
Super produkt,prekrocil moje ocakavania,pomaha ako nam dospelym tak aj detom.Urcite odporucam pri nachladnutiach,hlienoch ako v hornych tak aj dolnych dychacich cestach,kasel atd...kupil by som si ho znova urcite
- kvalitný, tichý cenovo dostupný výrobok
- nezistil som žiadne......
- Takmer ho nepočuť
- Para ide deťom cez dierky na maske do oči , je to dosť nepríjemne ale dá sa nato zvyknúť .
Tazko povedat ci to pomohlo mensiemu dietatu. Asi sa citil lepsie, lebo poctiovo inhaloval. Choroba netrvala dlho, tak asi to pomohlo. Uvidime casom. Urcite kupu nelutujem :)
- tichý, ľahký, jednoduché používanie aj čistenie
- jednorazové plastové nádobky na liečivo
- hučí ako traktor
- Veľmi dobrý inhalátor.Pomer ceny a kvality na výbornú!Super pomocník aj pre detičky aj dospelých!
Nemá chybu
- dobra pomocka pri nadchach, upchatych dutinach
- maly pristroj
- inhalacna cast sa da upevnit na pristroj a nechat hmlu pustat do priestoru (napriklad pred malym dietatom)
- trochu hlucnejsi
- nadobka s liecivom nedrzi dobre s vrchnou castou, nie je to dobre vyriesene, treba to dobre drzat, co sa napriklad detom nechce
- miesto dodania a výberu , kedykolvek
Jednoducha obsluha, idealny pomocnik do rodiny pri ochoreni dychacich ciest. Urcite odporucam.
- Idealne pre deti
- Skladnost prislusenstva
- Lahke na pouzivanie
- Prakticke
Synovi velmi inahalcia pomaha;pretrvavajuci kasel z opakovanych laringytid konecne po vyse pol roku a uzivani roznych liekov ustupuje;5 rocne dieta nema problem inhalovat uplne samo iba pod dozorom;inhaluje lahko dostupnu mineralnu vodu Vincentka;inhalovanie nie je neprijemne.
- dobrý
Dobrá cena, dobre sa inhalátor používa.
- Rozprasuje naozaj rychlo
- Deťom sa po inhalovani viditelne pustaju sopliky a odkasliavaju si
- Cestovne pyzdro sucat balenia
- Pomerne hlucny a tazky pristroj
- Hadicka od kompresora k nadobke s liekom je rozdielna ako na obrazku ( nema modre koncovky, ktore sa pripajali lahsie)
Tento inhalator sme mali povodne pozicany od pediatricky, no pri skolkarskych nekonecne sa opakujucich soplikoch a kaslikoch sa oplatilo uz kupit vlastny. Plni krasne funkciu a i ten pozicany, ktory uz par rokov koluje po domacnostiach deti stale funguje, tak verim v jeho odolnost a dlhu zivotnost
- Inhalator je veľmi praktický a určite prospešný pri liečbe zahlienenych horných dýchacích ciest. Naša 3 ročná vnučka ho rada používa s maminou
- Dobry pristroj za prijatelnu cenu
- lahke použivanie
- vhodne aj pre najmenšie deti
Vhodný na inhalovanie Vincentky
Môžu používať deti aj dospelý
V balení maska 1ks pre deti a 1ks dospelý
S inhalátorom sme zatiaľ spokojný
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »