Najnovšie recenzie zo sekcie Inhalátory
Omron C801KD CompAir Kids inhalátor
Pridané: 12. septembra 2016
(naposledy upravené 12. septembra 2016)
Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk
- Malý, ľahký, tichý, pre deti ako stvorený... My sme veľmi spokojní.
splnil očakávanie
Inhaluje max 14 minút čo je super pre deti. Je dosť hlučný ale s tým som počítala, takže keď inhalujú deti dáme rozprávku hlasnejšie aby počuli :-) Som spokojná
- Funguje ako ma.
- Maska pre deti by mohla byt mensia. Museli sme dokupit masku velkosti S.
Odporúcam.
S výrobkom som nadmieru spokojný. Výhodou je, že sa dá použiť ako pri deťoch, tak aj pri dospelých.
- dizajn, hlučnosť, veľkosť sú super
- Kedže je to výrobok určený hlavne pre deti ocenila by som lepšie uzatváranie. Už aj mne sa stalo že sa mi nádobka otvorila a obsah sa mi vylial a to som s tým narábala opatrne.
???
Reakcia značky Omron
Dobry den, mrzi nas vasa skusenost s inhalacnou supravou. samozrejme by mala po pootoceni pri uzavreti riadne zacvaknut a obsah by sa nemal bezne vyliat - pri naklone do urciteho stupna - nie je vodotesna.
Ak mate pocit, ze suprava dostatocne nezacvakne - prosim obratte sa na vasho predajcu, s ktoym si dohodnite reklamacne konanie.
S uctou, tím Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné oficiálne zastúpenie a servisné stredisko OMRON na Slovensku.
- overená značka výrobcu
- nízka hlučnosť oproti iným
- žiadne
- inhalátor funguje ako má
- vyzera dobre a kvalitne. hlucny je tak akurat,s tym som pocitala. bohate prislusenstvo.
- masky su trochu maksie,ale ziadna velka prekazka vzhladom na to ze boli v cene...
som rada ze som objednala,vyuzivame a dufam ze aj dlho budeme
- Vsetko je s inhalatorom uplne vporiadku
- Nic
Kupila by som si to kludne este raz. Dobry vyber ...
Omron NE-C28P Comp Air
Pridané: 26. júna 2016
(naposledy upravené 26. júna 2016)
- Som velmi spokojna.
- Inhalátor je veľmi dobrý, som spokojná.
- Je trochu hlučnejší.
Inhalátor je veľmi dobrý, som spokojná.
- ale az nato, ze po kratkej dobe zacala vystrelovat hadicka z kompresora a bez toho aby sme ju pri pouzivani nedrzali, ani by sme sa nenainhalovali.
v celku som spokojna
Reakcia značky Omron
váš problém s hadičkou by mohol spadať pod záručnú opravu a preto prosím kontaktujte vášho dodávateľa.
S úctou,
Tím Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné oficiálne zastúpenie a servisné stredisko OMRON pre Slovensko.
Omron C803
Pridané: 9. júna 2016
(naposledy upravené 9. júna 2016)
- Malý,skladny, tichucky
- Nic
Veľká spokojnosť,synovi veľmi pomohol A zlepšil mu časté choroby priedusiek
- Priemerný produkt...nic špeciálne
- Slaby vykon. Podla mna vyhodene peniaze.
- tichý
- možnosť regulácie prúdenia vzduchu
- masky nie celkom sedia na tvár,ale to môže byť individuálne
S produktom sme veľmi spokojný, využíva celá rodina.
ok
- 100%
- Od dodania je inhalátor používaný každý deň, funguje bez problémov. Sme spokojný.
Zatiaľ sme spokojný, inhalátor funguje ako má.Výhoda tohto inhalátora je nastavenie veľkosti produkovaných častíc látky, na dané dýchacie cesty.Kompresor je trochu hlučnejší ale nič hrozné dá sa to vydržať.
- vykon/kvalita/prevedenie/cena
- jednoduche pouzitie tak pre deti ako aj pre dospelych
- nic
Inhalator nam bol doporuceny nasou detskou lekarkou, mame jeden na SK a jeden v zahranici a sme nadmieru spokojni. Pouzivame to hlavne pre nase dieta.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »