Poradňa Omron NE-C28P Comp Air

Autor: | Vložené: 06.11.2018 000 17:45 | Témy: Poradňa Omron NE-C28P Comp Air

Rozdiel medzi OMRON C28P a "Omron C102 Total"

Predpokladam, ze "Omron Comp Air NE-C28P-E" a "OMRON C28P" je to iste. Aky je ale rozdiel medzi OMRON C28P a "Omron C102 Total"? Viem, ze je tam pridana nosna sprcha. Nebulizačný výkon, veľkosť produkovaných častíc, ... su rovnake, alebo sa jedna o slabsi / silnejsi pristroj?

  • 7. novembra 2018 - Oficiálny zástupca obchodu CELIMED – OMRON

    Dobry den,
    dakujeme za vas zaujem o pristroje OMRON.

    C28P je mierne inovovana verzia C28 - co pre uzivatela znamena jednoduchu vec - vylepsene drobne detaily, na aj tak uz vybornom pristroji - za to hovoria recenzie aj tu na Heureke.

    Co sa vsak tyka vasej otazky - pristroje su odlisnej konstrukcie a maju aj mierne ine zameranie klientely - OMRON C102 Total je urceny viac aj alergikom - nosna sprcha, ktoru vsak samozrejme vyuzije aj bezny clovek, aj dieta. Efektivne vycistenie nosnej dutiny sa vam takto nepodari so ziadnou kanvickou, ani naparovanim...

    C28P je zase univerzalny pristroj so silnym piestovym kompresorom - vhodnym aj na viskozne lieciva - nebulizacny vykon udavany v ml/min. totiz nie je vsetko.
    Pri hustych liecivach na baze kyseliny hyaluronovej ocenite nie len objem vzduchu, ale najme tlak s akym vie inhalator pracovat - ten je v C28P najvhodnejsi.

    Dufam, ze sme pomohli a svoj pristroj si vyberiete u dodavatela, ktory aj vie, co predava a zabezpecuje k svojim produktom kompletne sluzby vratane prislusenstva, know how, a servisneho strediska s certifikovanymi OMRON odbornikmi.

    Viac najdete na www.inhalovanie.sk

    S úctou, Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné zastúpenie a servisné stredisko OMRON pre Slovensko.
    www.omronshop.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.