Poradňa Omron NE-C28P Comp Air

Autor: | Vložené: 25.02.2018 000 11:59 | Témy: Poradňa Omron NE-C28P Comp Air

Tekutina do inhalatora

Dobry den,prave som si objednala tento inhalator pre mojho 5r synceka,chcela by som sa spytat mozno hlupu otazku ale neviem co si mam donho kupit,maly ma sopliky uz dlhsie,staci don naliat aj obycajnu vodu,ci vincentku? este nikdy sme nemali doma takyto inhalator takze neviem.

  • 26. februára 2018 - Oficiálny zástupca obchodu CELIMED – OMRON

    Dobry den, dakujeme za doveru, do inhalatora sa pouzivaju rozne pripravky od prirodnych po samozrejme chemicke.

    Vo vasom pripade je vsak vhodne pouzit Vincentku, fyziologicky roztok, alebo slanu vodu v nudzovom pripade. Odporucame inhalovat 2-3x denne po cca 20 minut.

    Dolezite je vsak aj udrziavanie pristroja v cistote. V pripade, ze pred pouzitim je na povrchu modrej vaporizacnej hlavice, na konci ihlanovej trysky a na vnutornych stenach inhlacnej supravy biely praskovy povlak z predchadzajuceho inhalovania, inhalacna hlavica moze byt zanesena a znefunkcnena.

    Pre cistenie mozete pouzit jemnu handricku a najjemnejsiu zubnu kefu, alebo vyvaranie. Nikdy vsak nepouzivajte hrubsie odstranovacie metody, ktore by mohli menit hladkost povrchov, alebo menit presne rozmery suciastok.
    Nedostatocne odstranenie usadenin nemoze byt uznane ako reklamacia.
    V pripade, ze uvedene sucasti su absolutne ciste, vratane malych dierok a zahybov vaporizacnej hlavice a pristroj aj tak nepracuje spravne, prosim obratte sa na vasho dodavatela s reklamacnou poziadavkou.

    S uctou, Celimed, s.r.o. - vyse 20 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.