Poradňa Omron C102 Total

Autor: | Vložené: 04.11.2019 000 08:27 | Témy: Poradňa Omron C102 Total

Vhodnosť inhalátorov pri chronickom kašli.

Zdravím! Trpím už zhruba 8-9 rokov chronickým kašľom ktorý u mňa začne na jeseň s príchodom chladnejších dní a končí sa až niekedy v máji, keď sa oteplí. Absolvoval som nespočet odborných vyšetrení, no príčina sa nezistila. Nepomáhajú žiadne medikamenty, ani bylinky. Uvažujem ešte vyskúšať inhaláciu. Doporučili by ste mi vhodný inhalátor a nejaký vhodný prípravok na inhaláciu? .... Ďakujem! .....

  • 4. novembra 2019 - Oficiálny zástupca značky Omron

    Dobry den, vo vasom zavaznejsom pripade je samozrejme najdolezitejsie byt pod dohladom odborneho lekara, ktory nejlepsie pozna vas celkovy zdravotny stav.
    Inhalovanim urcenej mineralnej vody, alebo fyziologickeho roztoku vsak nemate co pokazit a mozno vam takato jednoducha zakladna terapia aj najviac pomoze. Do inhalatora mozete pouzit aj rozne ine lieciva v tekutej forme, ktore vam uz vsak moze odporucit, alebo predpisat vas osetrujuci lekar.
    Co sa tyka vhodneho pristroja, OMRON C102 s nosnou sprchou vyzera, ze by pre vas mohol byt vhodny, ak vsak zistite, ze by vam vyhovovalo liecivo na baze kyseliny hyaluronovej, s vynikajucim regeneracnym ucinkom, vyberte si radsej inhalator OMRON C28P.

    S úctou, Celimed, s.r.o. - 20 rokov jediné zastúpenie a servisné stredisko OMRON pre Slovensko.
    www.omronshop.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.