Poradňa Laica MD6026 ultrazvukový inhalátor

Autor: | Vložené: 19.10.2018 000 08:35 | Témy: Poradňa Laica MD6026 ultrazvukový inhalátor

Dlzka inhalacie

Dobrý deň, včera som skúšala tento inhalátor prvý krát, dala som do kalíšku 8ml Vincentky, ale doba inhalovania sa mi zdala veľmi krátka nie viac ako 2 minúty. Treba tam tej Vincentky dať viac alebo dopĺňať niekoľko krát počas inhalácie? A je normálne že počas inhalácie tá Vincentka prská do horného krytu inhalátora?

  • 19. októbra 2018 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobry den,
    niektore inhalatory maju nebulizacny vykon "umelo navyseny" v honbe za "lepsimi parametrami" ako ma konkurencia.
    Stava sa potom vsak to, ze nebulizacny vykon je zbytocne vysoky, pretoze aj tak pacien t nie je schopny predsa umelo rychlo a zbytocne dyhat - prijimat zbytocne vysoke mnozstvo aerosolu a vysledok je, ze z 8ml lieciva udychate a prijmete cca 3ml a zbytok isiel len tak do vzduchu a vy ho musite opakovane doplnat.

    A druha vasa otazka - ano, pri ultrazvukovych inhalatoroch je toto bezny jav.

    Nie je preto pravda, ze navyssie cisla nebulizacneho vykonu a najnizsie parametre MMAD su vzdy najlepsie pre vase dane ochorenie.
    Navyse v ultrazvukovych inhalatoroch nie je mozne pouzivat ani viskozne huste lieciva na baze kyseliny hyaluronovej, ani rozne typy antibiotik a dalsich lieciv.

    Na to su urcene kompresorove inhalatory.

    Viac najdete na www.inhalovanie.sk

    Poradte sa preto vzdy pri kupe inhalatora s odbornikmi.

    S uctou, Celimed, s.r.o. - vyse 20 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko. www.omronshop.sk

    Tlakomery
    Inhalatory
    TENS terapia bolesti

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.